Pibe Mölle AB

Skåne län

Information

Pibe Mölle AB är ett företag som finns i Trelleborg. I Pibe Mölle AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östergaard, Björn Orvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergaard, Kim Frank som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisor, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pibe Mölle AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pibe Mölle AB på telefon 070-4984363.

Bolaget skall bedriva psykoterapiverksamhet, personligt konsult- stöd för verksamhets- och organisationsutveckling samt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom aktier och värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pibe Mölle AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pibe Mölle AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pibe Mölle AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Pibe Mölle AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pibe Mölle AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pibe Mölle AB har 556724-8579 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.