ANV Transport AB

Skåne län

Information

ANV Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som ANV Transport AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ANV Transport AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-14.

ANV Transport AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-13. Men sedan 2007-06-14 så har ANV Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Eriksborgsv. 3, 231 70, Anderslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ANV Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8314114.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som ANV Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ANV Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lastbilstrafik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ANV Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ANV Transport AB och det är följande personer, Karlsson, Lars Bertil Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Knut Bertil som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisor, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ANV Transport AB är 556726-1770.