Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är ett av dem. Statusen för Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är att Bolaget är aktivt.

Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB ska trivas.

Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksmahet är att bedriva äventyrs- och leklandsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-41840.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB är Svensson, Sven Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kulhuset Trelleborg Lek- & Äventyrsland AB har 556727-1480 som sitt organisationsnummer.