LÅ Nilssons Åkeri AB

Skåne län

Information

LÅ Nilssons Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som LÅ Nilssons Åkeri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LÅ Nilssons Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-20.

LÅ Nilssons Åkeri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-28. Men sedan 2007-09-20 så har LÅ Nilssons Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Danska v. 74, 231 68, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LÅ Nilssons Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9114501.

Trelleborg arbetar för att bolag som LÅ Nilssons Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LÅ Nilssons Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva vägtransporter av gods och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LÅ Nilssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LÅ Nilssons Åkeri AB och det är följande personer, Nilsson, Ragnar Leif Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Annika Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif Christer som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för LÅ Nilssons Åkeri AB är 556727-2769.