Kardinalen Invest AB

Skåne län

Information

Kardinalen Invest AB är ett bolag som finns i Trelleborg. I Kardinalen Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagerstad, Ulla Mari-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kardinalen Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kardinalen Invest AB på telefon 070-5868322.

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kardinalen Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kardinalen Invest AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kardinalen Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och Kardinalen Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kardinalen Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kardinalen Invest AB har 556729-7642 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.