HXH International AB

Skåne län

Information

HXH International AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som HXH International AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HXH International AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-09-04.

HXH International AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-06-01. Men sedan 2007-10-25 så har HXH International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tommarpsv. 46, 231 65, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HXH International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-710500.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som HXH International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HXH International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av värmeväxlare och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HXH International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HXH International AB och det är följande personer, Tånnander, Mats Christer som är född 1959 och har titeln Extern VD, Petersen, Bernd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Jesper Wadum som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pihl, Erik Lennart Henry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för HXH International AB är 556731-0601.