KENJON Invest AB

Skåne län

Information

556736-3634 är organisationsnummer för bolaget KENJON Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KENJON Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som KENJON Invest AB finns i.

KENJON Invest AB har varit registrerat sedan 2007-08-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för KENJON Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

KENJON Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KENJON Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med KENJON Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7657637 eller genom brev på följande adress:
Rullstensv. 6, 231 79, Smygehamn

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transport-, logistik- och speditionsbranschen samt fastighetsförvaltning, bedriva handel med, äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KENJON Invest AB och det är Jönsson, Nils Göran Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lendenfelt, Stefan Ernst Peter som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,