Club Wellness Oasen AB

Skåne län

Information

556738-2865 är organisationsnummer för verksamheten Club Wellness Oasen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Club Wellness Oasen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Club Wellness Oasen AB finns i.

Club Wellness Oasen AB har varit registrerat sedan 2007-09-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Club Wellness Oasen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-15.

Club Wellness Oasen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Club Wellness Oasen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Club Wellness Oasen AB så kan ni göra det på telefon genom 0410-47560 eller genom brev på följande adress:
Granats v. 23, 231 79, Smygehamn

Bolaget ska vara verksamt inom träning, hälsa, spa, kroppsvård, massage, viktminskning, solarie, café och försäljning av kosttillskott och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Club Wellness Oasen AB och det är Andersson, Malin Pernilla Liselott som är född 1968 och har titeln VD, Andersson, Malin Pernilla Liselott som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Leif Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,