Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556752-4334.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-1446040 alternativt besöka eller skicka post till Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag på följande adress Altonav. 2, 231 92, Trelleborg.

Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-08.

I Personlig Assistans i Trelleborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Dahlberg, Carl Joel Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva personlig assistans åt funktionshindrade enligt LSS-LAS, samt därmed förenlig verksamhet.