Mvx Consulting

Skåne län

Information

560312-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mvx Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mvx Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Mvx Consulting finns i.

Mvx Consulting har varit registrerat sedan 2007-04-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mvx Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Mvx Consulting är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Mvx Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mvx Consulting så kan ni göra det på telefon genom 073-5235848 eller genom brev på följande adress:

Integration- och programmeringskonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Mvx Consulting och det är Ernberg, John Göran som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,