Advokatfirman Caroline Hallström

Skåne län

Information

560401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Advokatfirman Caroline Hallström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Caroline Hallström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Advokatfirman Caroline Hallström finns i.

Advokatfirman Caroline Hallström har varit registrerat sedan 1999-01-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Caroline Hallström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Advokatfirman Caroline Hallström är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Advokatfirman Caroline Hallström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Caroline Hallström så kan ni göra det på telefon genom 040-402140 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Caroline Hallström och det är Hallström, Margareta Caroline H som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,