BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL

Skåne län

Information

570604-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL finns i.

BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL har varit registrerat sedan 1988-10-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL är följande:

Vill ni komma i kontakt med BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL så kan ni göra det på telefon genom 0410-13181 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsreparationer, plåtslageri, murning, kakel och plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BRÖNMARS FASTIGHETSSERVICE PLÅT, MUR, PUTS O KAKEL och det är BRÖNMAR, JÖRN PETER STEFAN som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,