Mats Dahlström Byggnadsfirma

Skåne län

Information

571203-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mats Dahlström Byggnadsfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Dahlström Byggnadsfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Mats Dahlström Byggnadsfirma finns i.

Mats Dahlström Byggnadsfirma har varit registrerat sedan 2004-03-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Dahlström Byggnadsfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-15.

Mats Dahlström Byggnadsfirma är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Mats Dahlström Byggnadsfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mats Dahlström Byggnadsfirma så kan ni göra det på telefon genom 073-3648219 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsfirma

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Dahlström Byggnadsfirma och det är Dahlström, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,