Filosofiska Praktiker Öresundsregionen

Skåne län

Information

580517-XXXX är organisationsnummer för företaget Filosofiska Praktiker Öresundsregionen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Filosofiska Praktiker Öresundsregionen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Filosofiska Praktiker Öresundsregionen finns i.

Filosofiska Praktiker Öresundsregionen har varit registrerat sedan 2001-06-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Filosofiska Praktiker Öresundsregionen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Filosofiska Praktiker Öresundsregionen är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Filosofiska Praktiker Öresundsregionen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Filosofiska Praktiker Öresundsregionen så kan ni göra det på telefon genom 0410-332390 eller genom brev på följande adress:

Samtal, rådgivning och konsultverksamhet gällande personlig utveckling, coaching och liknande ut ett filosofiskt perspektiv.

Det finns olika personer som har en koppling med Filosofiska Praktiker Öresundsregionen och det är Åhs, Agneta Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,