Mulle Metcalfe Grafisk Form

Skåne län

Information

Mulle Metcalfe Grafisk Form är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Mulle Metcalfe Grafisk Form finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mulle Metcalfe Grafisk Form är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Mulle Metcalfe Grafisk Form som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-09-26. Men sedan 1998-01-01 så har Mulle Metcalfe Grafisk Form varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mulle Metcalfe Grafisk Form så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att företag som Mulle Metcalfe Grafisk Form ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mulle Metcalfe Grafisk Form. Det finns flera företag i Skåne län.

Design, grafisk formgivning, desktop-typografi, illustration, fotografi-regi och stylistverksamhet samt därmed förenlig konsultverksamhet

Firmatecknare för Mulle Metcalfe Grafisk Form är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mulle Metcalfe Grafisk Form och det är följande personer, Metcalfe, Marie Elisabeth som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mulle Metcalfe Grafisk Form är 580714-XXXX.