Ränngårdens Sol Centrum

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter Ränngårdens Sol Centrum. Det finns flera verksamheter som liknar Ränngårdens Sol Centrum i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ränngårdens Sol Centrum är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-06-10 så har Ränngårdens Sol Centrum varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ränngårdens Sol Centrum och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Ränngårdens Sol Centrum så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ränngårdens Sol Centrum så kan ni göra det på 0410-20769.

Altenativ hälsovård, healing, reading etc. Butiksförsäljning av smycken, stenar, aromalampor, rökelse, musik, böcker, te, etc.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Solljus, Lena Ann-Mari Ingegerd som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ränngårdens Sol Centrum har 581018-XXXX som sitt organisationsnummer.