Görans AGRI-Service

Skåne län

Information

590228-XXXX är organisationsnummer för företaget Görans AGRI-Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görans AGRI-Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Görans AGRI-Service finns i.

Görans AGRI-Service har varit registrerat sedan 2001-03-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görans AGRI-Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Görans AGRI-Service är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Görans AGRI-Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Görans AGRI-Service så kan ni göra det på telefon genom 0410-22153 eller genom brev på följande adress:

Uppdragsverksamhet inom lantbruksnärningen gällande fastighetsunderhåll, jordbruksarbete och maskinservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Görans AGRI-Service och det är Jakobsson, Karl Göran som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,