Affé's Allservice

Skåne län

Information

600111-XXXX är organisationsnummer för företaget Affé's Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Affé's Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Affé's Allservice finns i.

Affé's Allservice har varit registrerat sedan 1999-09-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Affé's Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Affé's Allservice är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Affé's Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Affé's Allservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5664997 eller genom brev på följande adress:

Utföra trädfällning, trädgårdsarbete och underhåll av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Affé's Allservice och det är Erlandsson, Alf Håkan Kennet som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,